Василь Кісіль і Партнери – юридичний радник JA Europe щодо відкриття українського офісу

22/12/2021

ЮФ Василь Кісіль і Партнери виступила юридичним радником Junior Achievement Europe (JA Europe) з питань відкриття першого офісу в Україні.

JA Europe є найбільшою неприбутковою організацією в Європі, що займається підготовкою молоді до працевлаштування та відкриття власної справи. Мережа JA Europe нараховує близько 4 мільйонів молодих людей у 40 країнах світу та підтримується понад 100 000 волонтерів і 140 000 викладачів.

Команда Василь Кісіль і Партнери надала повний юридичний супровід входження JA Europe в Україну, включаючи створення спеціалізованої громадської організації та консультації з питань корпоративного і трудового права.

Сальваторе Нігро, генеральний директор JA Europe: "JA Europe отримало високопрофесійну юридичну допомогу з питань створення неприбуткової організації в Україні. Джуніор Ачівмент Україна була заснована без будь-яких затримок з прекрасною комунікацією на всіх етапах проєкту. Ми високо оцінюємо співробітництво з командою адвокатів Василь Кісіль і Партнери".

Над проєктом працювала команда у складі радників Анатолія Пашинського і Олександра Мельника, юристів Соломії Петрик та Віталія Мельянкова під керівництвом партнера Володимира Ігоніна.