Олег Макаров обраний народним депутатом України

02/09/2019

Партнер фірми Олег Макаров був обраний народним депутатом України та 29 серпня 2019 року склав присягу народного депутата Верховної Ради IX скликання. У зв’язку із цим О.Макаров виходить зі складу адвокатського об’єднання ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Олег Макаров був партнером «Василь Кісіль і Партнери» з дня заснування фірми, а у 2007-2015 роках займав посаду керуючого партнера ВКП. Олег Анатолійович має понад 30 років досвіду в сфері судового та позасудового вирішення спорів. Провідні міжнародні та національні рейтинги Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500, Топ 100 найкращих юристів України та Ukrainian Law Firms визнають пана Макарова одним із найбільш відомих судових юристів України.

«Пропрацювавши все своє життя у «Василь Кісіль і Партнери», наступний етап професійного розвитку я хотів би присвятити законотворчій роботі. ВКП має надзвичайно потужну команду, і я переконаний, що партнери Андрій Стельмащук, Олег Альошин, Оксана Войнаровська, Віталій Касько, Олександр Бородкін, Олег Качмар, Анна Сісецька та Володимир Ігонін твердо вестимуть фірму до нових звершень», – коментує Олег Макаров.

Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери», зазначив: «Впевнений, що досвід і професіоналізм Олега Макарова стануть у пригоді в законотворчій діяльності при розв’язанні задач загальнодержавного рівня. Бажаємо Олегу успіхів у роботі на благо України».