Chambers Global 2022 рекомендує Василь Кісіль і Партнери протягом 22 років поспіль

18/02/2022

Вже 22 роки поспіль, починаючи із 2001 року, один із найавторитетніших ресурсів у світі юриспруденції, Chambers Global, рекомендує Василь Кісіль і Партнери серед провідних юридичних фірм та адвокатів у сферах вирішення спорів та корпоративного права / злиттів і поглинань.

Chambers Global 2022 відзначає досвід практики вирішення спорів керуючого партнера Андрія Стельмащука. Він представляє інтереси клієнтів у гучних судових справах, включаючи податкові спори. «Він має холодну голову в умовах тиску обставин» та є «надзвичайно ефективним», – зазначають клієнти.

Олег Альошин, партнер, керівник практики міжнародного арбітражу, також отримав високі рекомендації видання. Пан Олег має значний авторитет та експертизу у транскордонних судових процесах та міжнародному арбітражі, представляючи клієнтів з найрізноманітніших індустрій, включаючи нерухомість, будівництво, енергетику. «У нього є глибоке розуміння арбітражного процесу, креативне мислення та надзвичайні адвокатські здібності», – цитує видання слова колег по ринку та клієнтів пана Альошина.

Chambers Global 2022 рекомендує партнера Володимира Ігоніна, який очолює практику корпоративного права/злиттів та поглинань. Володимир консультує клієнтів з питань корпоративного управління, супроводжує складні транскордонні проєкти. Джерела говорять: «Він є клієнтоорієнтованим» та «має блискучі аналітичні здібності».

Chambers Global – один із найбільш відомих довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків і визначає найавторитетніших професіоналів та топові юридичні фірми у понад ніж 200 юрисдикціях.